Bewegingsmelder Passieve infraroodsensor (PIR) Muur Wit

Bewegingsmelder Passieve infraroodsensor (PIR) Muur Wit

Bewegingsmelder Passieve infraroodsensor (PIR) Muur Wit

Merk
Allteq
Productcode
ALTQ-MD-140
EAN
8720017063813
11,99
 Direct leverbaar
Voorraad: 2168 stuks
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis *
  • 2 jaar garantie op je aankoop
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug
  • 7851 reviews, gemiddeld een 4.4
  • Veilig shoppen met ons Thuiswinkel keurmerk

Allteq ALTQ-MD-140. Type beeldsensor: Passieve infraroodsensor (PIR), Detectieafstand: 6 m. Montagewijze: Muur, Kleur van het product: Wit, Internationale veiligheidscode (IP): IP20. Ingangsspanning: 230 V. Breedte: 24 mm

Allteq bewegingsmelder
Met de Allteq PIR inbouwbewegingsmelder is het mogelijk om verlichting eenvoudig in te laten schakelen door middel van beweging. De eigenschappen van deze bewegingsmelder maken dat de verlichting in het donker, maar ook bij daglicht kan worden ingeschakeld. De melder is voorzien van een passieve infrarood melder. Dit betekent dat de melder enkel energie gebruikt als er beweging wordt gedetecteerd. Op andere momenten verbruikt de bewegingsmelder nagenoeg geen energie. Deze inbouwsensor wordt geleverd inclusief een omvormer en aansluitmateriaal voor de koppeling met het lichtnet. De bewegingsmelder beschikt over een vertraging voor het uitschakelen van de verlichting die zelf ingesteld kan worden. Deze uitschakelvertraging is minimaal 5 seconden en maximaal 480 seconden. Beweging wordt gedetecteerd in een tijdsbestek van 0,6 milliseconde tot maximaal 1,5 milliseconde. De lichtgevoeligheid die ingesteld kan worden varieert tussen de 2 lux en 2000 lux.

Gebruik
Dit product is zeer eenvoudig te plaatsen en kan worden geplaatst in verlaagde plafonds of in lampen. De bewegingsmelder is zeer compact en is daardoor zeer eenvoudig weg te werken. De afmetingen van de sensor zijn slechts 15 millimeter in diameter met een hoogte van 24 millimeter. Door deze afmetingen is het zeer eenvoudig om hem in bijvoorbeeld een systeemplafond te plaatsen. Er wordt voor de detectie van bewegingen gebruikgemaakt van een PIR sensor. Dit type sensor staat voor Passief InfraRood. De lichtgevoeligheid van de sensor kan zo worden ingesteld dat de bewegingsmelder gebruikt kan worden bij daglicht of in lichte ruimtes. Door de sensor in te stellen op nachtmodus is deze alleen te gebruiken als het donker is.

Overige informatie
De Allteq PIR inbouwbewegingsmelder heeft een bereik van 6 meter voor het detecteren van bewegingen. Door de vorm van de sensor kunnen bewegingen in 360 graden worden gedetecteerd. Voor de voeding van dit apparaat wordt er gebruikgemaakt van netstroom met een spanning van 230 volt. De minimale belasting voor deze melder is 1 W aan vermogen waardoor de bewegingsmelder ook geschikt is voor het gebruik in combinatie met ledverlichting. Het schakelvermogen voor led verlichting licht tussen de 1 W en 200 W maximaal. Voor gloeilampen geldt een schakelvermogen van minimaal 1 W en maximaal 800 W. Garantie bedraagt 5 jaar.

Garantie: 5 jaar

Bewegingsmelder - Inbouw
Specificaties
MerkAllteq
Productcode / MPNALTQ-MD-140
EAN8720017063813
Type beeldsensorPassieve infraroodsensor (PIR)
Detectieafstand6 m
MontagewijzeMuur
KleurWit
Internationale veiligheidscode (IP)IP20
Installatie hoogte (min)1,8 m
Installatie hoogte (max)2,5 m
Detectie hoek360°
Ingangsspanning230 V
Breedte24 mm
Garantieperiode5 jaar